Grattis

På 2-årsdagen kokosflingorna 🥳🐼🐼🎂🦴🥰✨🥦🎁🎉🎈🎀 det har vi i och för sig inte firat på något speciellt sätt. Vi har varit i skogen och sprungit på fälten, eller dom har sprungit. Jag går ju. Men dom älskar de här turerna. Vi gjorde inga 13 000 steg idag, då hade jag förfrusit både ben och händer. Det kanske är lite överbeskyddande, men jag är orolig för deras tassar om vi går för långt i den här frosten.

Lite extra gott att äta fick dom förstås, som blötmat, surkål och broccoli som dom formligen älskar. 😅 Dom är kanske konstiga våra pälsbollar, som älskar sådant, å andra sidan kan jag inte påminna mig att de tackat nej till något ätbart. 🙃

Vi har nyss kommit in, och jag sitter här med bitande kinder, 11 minusgrader är inte så farligt egentligen, men det känns om möjligt kallare nu än vid 9-10 i morse när det var 19 minus. Men man känner sig nöjd när man kommer in i värmen igen.

Jag hittade lite bilder från samma dag från 2012, det ser nästan likadant ut som idag förutom mycket mer snö 😊😅, men tror det var bara någon enstaka minus då. Och vi hade lite fler hundar också. Deras gammelgammelmormor Flicka var fortfarande med oss. Så många fina minnen vi har. Men också en obeskrivlig saknad efter dom vi mist, på något sätt är dom med oss allihop när vi går här på samma plats.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.