Sommar

Helt plötsligt har det blivit sommar, och här kommer en kort uppdatering 😉
Familjen har utökats med ännu ett tillskott. 😀 Men nu får det vara nog ett tag. Två valpar i samma ålder igen, vad tänker man på, men när möjligheterna och framtidslöften dyker upp då får man bara ta chansen.
Den här gången är det en pojke, Yoshi börjar bli till åren och vi behöver en ny hane som Yoshi kan fostra att bli lika snäll och klok som han är.
Just nu velar vi mellan vad han ska kallas, men det lutar åt Timmy/Timmie/Timo. Han är otroligt lugn och supersnäll, men väldigt elastisk och smidig med starka bakben, vilket eg betyder att han kan stå på bakbenen och han når långt redan nu 😀
All information kommer snart att finnas på hans egen sida, så fort jag får tid att sätta mig framför datorn en kväll utan att bli avbruten.

Förhoppningsvis väntar vi också valpar i slutet av juli och då blir det kanske en till som måste stanna. 😮 Men sorgligt nog så lever inte våra gamla hundar i all evighet och det är ett måste att ha i beräkningen att de som är 9+år kanske inte har så många år kvar.
Men just nu ser vi tiden an med tillförsikt. Och gläder oss åt alla framtidshopp, roliga utställningsresor, härliga sommarkvällar med hundvänner, mkt hundprat och planering till ett glas vin. Noseworkträningar, kurser, utställningar. Så himla mkt.
Jag får ju prioritera lite för allt man vill göra kommer man inte att hinna med.

Den förhoppningsvis blivande mamman Panda vid havet i Danmark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.